Familjen Isaksson/Pettersson, familjefotografering i Laxforsen

2020-12-08

Familjen Isaksson/Pettersson, familjefotografering i Laxforsen

Familjefotograferingar är något som ligger varmt om hjärtat. Och helst när det är dom där riktigt små liven som är inblandade. Ni vet när dom är så pass små att deras fantasi är det största äventyret som finns. När skogen känns evig och världen oupptäckt. När man frågar ifall att dom hör älgarna i skogen och dom lyssnar med dom allra största och mest koncentrerade ögonen. Och sedan konstaterar att jo – jag hör dom.

När jag sedan får det stora förtroendet att inte bara vara fotograf, utan också en vän som får följa med på upptäcktsresorna på världens platser, som kanske ibland bara är en helt vanlig skog i Laxforsen. Det är det finaste som finns.

Det har faktiskt hänt att jag blivit medbjuden på middag av en liten tös som tyckte att det var självklart att jag skulle följa med dom hem. Det säger en hel del om exakt hur mycket vänner jag och barnen blir.

Denna familj på 4, Robin, Marina, Albin och Astrid är vänner till mig. I årsskiftet går deras flyttlass till Skellefteå, och givetvis var vi tvungna att se till att något kommer upp på väggarna i deras nya hem. Så iväg bar det, ut i Laxforsens skogar, med snöiga träd och det magiska rosa ljuset som bara finns i december. Jag lyckades tillochmed övertala Marina och Robin att jo – det är givetvis så att ni också ska vara med.

Varför ska man bara fotografera barnen? Det finns miljontals och åter miljontals bilder på barnen, men vart är föräldrarna? Vilka bilder ska barnen sedan titta på och minnas ER?

Det behöver inte vara tjorvigt, det behöver inte vara stelt och det behöver inte ta lång tid. 10 minuter är allt jag behöver. Och visst blir det fint?

Kram på er i decembermörkret, jag hoppas ni alla har det bra!

/ Rebecca.

familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf
familjefotograf, fotograf, kiruna, porträttfotograf