Herr & Fru Kardefeldt – tjuvkik från bröllopet i Italien, Toscana

2021-06-27

Bröllopsfotograf i Toscana, Italien

Men kära snälla nån vad Toscana var vackert. Nog för att jag har sett en hel del, men allt jag fick se var ändå så mycket vackrare än jag någonsin skulle kunna föreställa mig att norra Italien var. Oändliga hav med olivträd, vinrankor, höga berg och djupa dalar. Och för att inte missa det nästan viktigaste – LUKTERNA. Wow. Vart man än gick hade man en blomdoft i näsan.

Sen ska vi ju såklart inte ens tala om ljuset, som bröllopsfotograf är man ju en ljusjunkie och svimmade gång på gång. Grinar lite över tanken att vi var tvungen att åka. Ljuset i Kiruna är såklart vackert, men det här ljuset är så mjukt och omfamnande mot det ljuset vi har i Norr som är bra mycket mer kargt.

Dagen till ära var det 34 grader varmt och dagen startade med poolparty och pizzalunch. Inom kort får ni se MER bilder från detta ljuvliga ställe, jag lovar er att jag har SÅ mycket att visa er allihopa!

Bröllopskoordinator i Toscana, Italien

Linda Jostler har varit en stjärna! Ifall ni är osäkra på hur exakt ni ska planera ert bröllop i Toscana, tveka inte en sekund till med att kontakta henne. Hon löser allt, allt, allt, allt! Allt ifrån boende till blommor till vart man hittar det bästa pizzastället.


Vill du också boka mig som bröllopsfotograf? Kanske vill ni också ta med mig på äventyr någonstans på vår lilla blå planet? Kontakta mig här!