Jessica och Kjell – Vinterbröllop på ICEHOTEL

2021-12-09

Alla mina brudpar är fantastiska och alla lämnar efter sig ett intryck och kärlek i mitt hjärta. Det gör ALLA. Jag är så innerligt tacksam för att jag får vara en del av era dagar.

Men, sista bröllopet för säsongen 20/21 på ICEHOTEL blev något som jag kommer bära med mig resten av livet. Vi alla grät. Hejd.löst. Vi kan säga såhär: Jessica och Kjell har varit med om mycket. Mer än vad någon annan bör göra i ett och samma liv. Vi kan lämna det där, men det har absolut inte varit en lätt väg.

i 30 (!!!!) år har dom tittat på varandra. Innerst inne vetat att det ska vara dom.

Som ni vet så blir ju inte livet alltid så, men tillslut. 19 ÅR senare, var det dags för dom. Äntligen!

Två blev ett, under sista bröllopet för säsongen. Ett vinterbröllop med strålande sol. Äntligen. En del av Jessicas ord under vigseln kan ni höra i filmen jag har länkat här.