Jag har blivit med dagsljusstudio!

JA. Detta är helt sant! Och jag är så enormt glad. Min dröm sedan jag var 15 har helt plötsligt slagit in? Helt galet. Det är verkligen HELT galet. Tänk att man kan få allt man vill här i livet om man bara kämpar lite (mycket). Jag kommer hyra mitt lilla rum av grymma tjejerna på Le Cut, som finns i citygalaxen! Alltså jätte JÄTTE centralt och gott om parkeringsplatser! 

Men varför en dagsljusstudio då? Jo! Jag vill ju helst fotografera i hemmiljö, dock förstår jag att ni kanske känner pressen att städa och joxa innan jag kommer (vilket ni såklart egentligen inte behöver). Sen är det en fördel om ljusinsläppet är STORT och ni har ljust hemma, och det är det ju inte alla som har. Därför blev valet enkelt när jag såg detta rum och insåg att det kommer vara PERFEKT! Här kommer ni kunna fota mindre familjer och barn, men även ha bröllopsmöten och kika på produkter! 

Så just nu kan ni säkert förstå att hjärnan är full med inspiration och det är fullt upp med att renovera mitt lilla rum. Här är min inspirationsboard, vad tror ni? 

DAGSLJUSSTUDIO.jpg
Rebecca LundhComment