LOUISE OCH ERIK, KIRUNA 2017

En gnistrande februaridag för ungefär ett år sedan var det Louise och Eriks tur att bli man och hustru. 3 timmar med en fotograf kan se oerhört olika ut. Men mitt brudpar för dagen hade valt att ha med mig på förberedelser som var på Arctic Eden, vigsel som även den hölls på Arctic Eden och sedan porträtt ute i den gnistrande vintern. 

Om jag hade önskat något hade det varit att få följa med mina brudpar hela dagen för att verkligen få berätta hela historien. Det finns så mycket detaljer, människor och känslor att föreviga. Det är det bästa med att vara bröllopsfotograf, alla möten med allt. MEN! Nog om det.

Under vigseln ställde sig Erik, till allas förvåning och sjöng en sång till Louise och inget öga var torrt. Efter vigseln väntade rislyktor och därefter magisk Disneyhimmel. 

bröllop.jpg