WORKSHOP PÅ GRAN CANARIA

GRANCANARIA.jpg

Nu i slutet på februari åkte jag med på äventyr med Emelie Ohlsson. Kosan styrde mot Gran Canaria. Där väntade en workshop med massor av bubbel, härliga elever, god mat och EN POOL. Jag vet inte om ni vet det om mig, men jag ÄLSKAR att bada. Jag tror stenhårt på att om jag hade varit ett djur - hade jag varit någon slags av vattendjur. 

Hursomhelst så väntade söndag-torsdag med härligt prat, föreläsningar, stylade fotograferingar och bara häng. Jag fick ju äran att följa med som assistent tillsammans med världens bästa Caroline och det har varit jättehärligt. Lite D-vitamin satt inte alls fel och definitivt inte INSPIRATION. Det är det svåraste med att jobba i ett kreativt yrke, att ständigt inspirera sig själv och tänka nytt, så mycket nya tankar och funderingar tog jag med mig hem <3

I nästa inlägg tänkte jag att ni skulle få se bilder från dom stylade fotograferingarna. Jag är så tacksam och glad för att jag fick vara elev ett tag och även jag få fotografera! Så den som väntar på något gott väntar aldrig för länge för detta är VÄRT att vänta på vill jag lova!

Ha det så bra så länge.
Kram!
/ Rebecca.