Anna och Fredrik, Långfredagen, Kiruna 2018

På långfredagen var det dags. Jag minns att detta var första dagen som solen verkligen varit sådär VARM. Och första gången på flera månader jag hörde fåglarna kvittra ordentligt. Perfekta förhållanden för ett bröllop va? Det var det.

Fredrik och Anna träffades på deras jobb för 4 år sedan. Fredrik beskriver Anna som en jordnära västgöte och ärligt talat - man förstår verkligen varför han föll pladask. Hon är en så himla varm, omhändertagande och go person. Ni vet när man ser det i ögonen? En sån person är Anna.

På mindre än 2 år hade Fredrik och Anna gått ihop, så från singellivet till volvo (eller volkswagen), villa, vovve och barn. Anna hade två fantastiska barn sedan tidigare som Fredrik tog under sina vingar. Vad livet är härligt ibland. Svenssonlivet är ljuvligt när det är rätt. <3

180 mil från var dom bor planerades bröllopet. I Kiruna närmare bestämt. Så släkt och vänner fick även dom åka på ett vinteräventyr. När porträtten togs vid Luossabacken syns det några glada pulkaåkare på bilderna - och det är en del av gästerna! Härligt va? Och det säger ganska mycket om hur avspänt bröllopet också var. Det var en varm och omfamnande stämning i Andrummet på Camp Ripan när Fredrik och Anna stegade fram till melodin till Game of thrones och sa ja till varandra.