INVESTERING

BRÖLLOP 18/19

 
3Z4A3090.jpg
 
 

jag älskar

vad jag gör

& jag älskar bröllop

 
 

Jag har världens bästa kunder.  Och världens coolaste kunder. 

Jag har fått följa med på fjäll för att föreviga kärlekshistorier, jag har kunder som har tjänstgjort i Afghanistan och som har friat på Kilmanjaro. Jag har fått följa med på samiska bröllop som har filmats av SVT och jag har fotat överraskningsbröllop där gästerna inte haft en aning om vad som ska ske.

Jag har fotograferatbröllop som har tagit 2 år att planera och bröllop som har tagit 2 dagar att planera. Mina kunder har gift sig i folkdräkt, i skoteroverall och i ''vanliga'' brudkläder. Och listan fortsätter. Över 40 helt fantastiska och unika bröllop har jag fått äran att föreviga och jag är SÅ tacksam för vartenda ett och för varenda förfrågan jag får. 

 

 
rebecca.jpg

 


HEJ!

Det är jag som är Rebecca.

Det är jag som står bakom kameran och sitter just i detta nu och hoppas på att ni ska välja mig som er bröllopsfotograf. Min stora passion privat är bröllop och jag älskar att titta på bröllop, planera bröllop och gå på bröllop. Jag är en kärleksnörd och är en sådan cheesy person som tror på kärleken över allt annat. Ni fattar.

Jag är uppe i över 50 bröllop och har stenkoll på ALLT. Med mig kan ni känna er trygga, jag lämnar ingenting åt slumpen och gör allt i min makt att ni ska känna er avslappnade och lugna. Skulle ni vilja läsa mer om mig så kan ni klicka här!

 
 

TRE

Tre sammanhängande timmar
Fotobok 25x25 med 10 uppslag

12 000 SEK

 

SJU

Sju sammanhängande timmar
Fotobok 25x25 med 25 uppslag

23 000 SEK

 

 

FYRA

Fyra sammanhängande timmar
Fotobok 25x25 med 15 uppslag

15 000 SEK

 

TOLV

Tolv sammanhängande timmar
Fotobok 30x30 med 35 uppslag

33 000 SEK

 

MINI

1,5-2 timmars fotografering
Endast tillgängligt måndag-torsdag.

7500 SEK

HO0A9408.jpg
 

INGÅR I ALLA PAKET:


 

SAMTLIGA UTVALDA BILDER:

I alla mina paket ingår samtliga utvalda bilder. Jag vill inte att ni ska behöva välja bilder från ert eget bröllop, därför ingår allihopa.
Med mig med på er bröllopsdag kan ni räkna med att ni får minst 50 bilder/timme. 
Bilderna levereras via ett USB-minne och via ett webbgalleri som du kan ladda ner bilderna ifrån och även dela med dina nära och kära.

Jag garanterar leverans av digitala filer inom 5 veckor, 8 under högsäsong (juni-september). Bilderna levereras i JPG. 

 

PLANERINGSMÖTE:

Innan er stora dag vill jag gärna träffa er och höra mer om er dag! Antingen så möts vi på en fika, eller hörs på telefon för att planera er dag mer ingående. Det brukar kännas bättre att lära känna varandra lite bättre innan den stora dagen, så vi är bekväma med varandra. För er som bokar 4 timmar eller mer får ni ett lyxigt bokningspaket i samband med mötet. Härligt va?

3Z4A7768.jpg

FOTOBOK:

I varje paket ingår en helt magisk fotobok med linneomslag och med silver eller guldstämpel med era namn och ev datum. Beroende på storleken på paketet ni köper ingår det olika antal uppslag och storlek på boken. Självklart kan du köpa till fler sidor/uppslag eller större storlek om du önskar.
 

3Z4A7796.jpg
 
 
 

BOKNING:

Funderar ni på att boka? Yay vad roligt! Först och främst vill jag att ni fyller i formuläret som finns här längst ner på sidan. Jag vill så gärna veta mer om er dag och hur ni är som personer. Jag lägger stor vikt vid att vi trivs tillsammans, ska jag spendera en så stor del av ert liv med er är det viktigt att jag kan få er att skratta och vara avslappnade med mig. Bra för både er och mig. 

Jag lovar att återkomma inom 7 arbetsdagar till er. Är ert datum ledigt så skickar jag ut en bokningsfaktura på 10 dagar och på 20% av summan på ert bröllopspaket på er mail. När den är betald, är ert datum bokat hos mig.

VAR HÅLLER DU TILL?

Jag har min bas i Kiruna, men fotar ofta bröllop uppe i Björkliden. Jag reser gärna över hela Sverige (och världen för den delen!), men lägger då till en reseersättning plus eventuellt boende på kostnaden. Kontakta mig för mer information!

I trakterna kring Luleå-Piteå-Skellefteå har jag boende sommartid, så där behövs bara en ev. reseersättning om jag inte redan är i krokarna under tiden för ert datum! 

 

 
3Z4A3274.jpg
 

ÄR DET DAGS ATT BOKA?

Det tycker jag är ett klokt beslut! Och ett roligt. Och ett fantastiskt. 
Börja med att fylla i det här formuläret så utförligt du kan och inom 7 arbetsdagar lovar jag att du får svar av mig! Jag ser fram emot att höra mer från er och om er dag. Jag genuint älskar bröllop och blir väldigt rörd och hedrad varje gång jag får en förfrågan.

 
 
Namn: *
Namn:
Namn på partner:
Namn på partner:

 

 

 

3Z4A28791.jpg