DAGSLJUSSTUDIO

3Z4A6088.jpg
 

VÄLKOMMEN

..till min alldeles nya dagsljusstudio!
Mitt i centrala Kiruna hittar du den. Lätt att hitta och lätt att hitta parkeringar. 

Här fotograferar jag små barn som kanske inte klarar kylan utomhus (eller när det är dåligt väder), har bröllopsmöten eller finns här om ni vill komma förbi och säga hej ibland. 

 
 

HÄR FINNS JAG:

Citygalaxen
Föreningsgatan 15
98132 KIRUNA

Jag har förstått, trots att jag föredrar att fota utomhus, att det inte alltid går eller är så praktiskt att fotografera barn när det är -20 eller om det störtregnar. Då är det bra att ha någonstans att vara, och därav kom mitt beslut att skaffa en lokal! Dock så är jag ju inget fan av att fotografera med blixt utan fotograferar endast med dagsljus. Därför behövde jag en ljus lokal med STORA fönster. Och det hittade jag!

Min mysiga dagsljusstudio finns i centrala Kiruna, i citygalaxen närmare bestämt. Jag har hyrt in mig i en liten, liten lokal hos tjejerna som har frisörsalongen Le Cut, mittemot Cafe Oscar. 

Jag är inte alltid på plats, men om ni säger till att ni vill komma in och ta en kopp kaffe (för ja, självklart bjussar jag på kaffe!), vill kika på produkter eller vill hämta era produkter så ser jag till att vara där! 

 

 

 
3Z4A4771.jpg
 

ANPASSAT FÖR BARN

Hela min studio är anpassad för barn! Istället för att ha golv barnen kan sitta på har jag platsbyggt en säng så dom kommer upp en bit. Väldigt praktiskt för oss vuxna som annars måste upp och ner på huk, lyfta och fixa annars. Däremot är det ju då också praktiskt att då fota just barn här och max 3 mindre barn. Familjebilder går att ordna, dock blir det lite närmre, mysigare bilder när ni kanske har barnen i famnen istället för bilder när ni står.  Äldre barn och vuxna hänvisar jag till att fotografera utomhus. Det är lika magiskt, jag lovar!

Jag fotograferar tyvärr inga djur i lokalen. 

VILL DU BOKA EN TID?

Så roligt! Jag ser fram emot er bokning.

På min sida: Porträtt finns alla porträttpaket som finns att välja bland och även ett bokningsformulär du använder när du vill boka din tid.