andsotheadventurebegins.jpg

 

JUST WHEN YOU THINK YOU KNOW LOVE SOMETHING LITTLE COMES ALONG TO REMIND YOU JUST HOW BIG IT REALLY IS

 
3Z4A7683.jpg
 

GRATTIS TILL ERT MIRAKEL!

Vad jag är glad att du är här! För jag gissar att du är här för att du funderar på att boka en gravidfotografering! Det är magi på en helt annan nivå och jag är SÅ lycklig efter varenda fotografering. Att få föreviga er vackra, glowy blivande mammor är världens bästa jobb för mig. Jag lovar att jag kommer göra det bästa för att få dig att känna dig bekväm och visa dig hur jäkla vacker du är genom mina bilder!

 

 

 

NÄR SKA JAG BOKA TID?

Dom flesta gravidbilderna tas från vecka 30. Om du vet att du vill ta gravidbilder så se till att boka i god tid innan för att verkligen se till att du får en tid. Innan jul och under sommaren är det högtryck på fotograferingar. Senast vecka 20 för att vara på den säkra sidan!

 

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Jag är en väldigt avslappnad fotograf och du behöver absolut inte vara orolig och du kommer inte känna dig obekväm under tiden vi fotar. Jag kommer säga exakt hur du ska stå, vars du ska titta och vad du ska göra. Du kan vara helt lugn! 

Jag jobbar inte så mycket med uppställda bilder, jag vill att ni ska få vara med varandra (om du har med din familj) och att det ska kännas naturligt! 

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

Vad du känner dig bekväm i! Jag har två klänningar än så länge som man kan få låna! Annars ha på dig något som du känner dig fin i! Om du vill få håret fixat, bli sminkad eller ha en tokvacker blomkrans, säg till så kan jag baka in det i priset! 

 

VAR SKA VI VARA?

Jag är väldigt noggrann när jag väljer platser. Ljuset måste ligga rätt och beroende på vad för sorts fotografering och önskemål ni har - kommer jag fixa den bästa platsen till er! Det är ingen slump att ljuset är så fint på mina bilder, jag väljer med stor noggrannhet. Därför är såklart även vädret viktigt och näst intill avgörande. Lite mulet går bra, men skulle det regna, snöa eller vara jättemulet bokar vi om till en annan dag. 

 

3Z4A2500.jpg