HEJ!

Jag heter Rebecca

På mina fotograferingar är det inte tyst, om ni inte vill det såklart. Mitt mål och min vision är att ni ska känna er bekväma, ha roligt och få gosa med varandra en stund. Om det så är en picknick eller mer uppställda porträtt väljer ni, jag följer med! Jag vet att många tror att det är uppställt och lite stelt hos en fotograf, men hos mig behöver ni inte oroa er för det. Jag blir näst intill alltid medbjuden på äventyr av barnen jag fotar och det är rätt ofta det har hänt att dom har frågat om jag ska följa med hem till efteråt. Det är fint tycker jag.

Läs mer om mig här

fotograf, kiruna, familjefotograf, barnfotograf, barn, gravidfotograf, 1-årsbilder

Lediga tider

Vart ska vi vara?

Faktura & leverans

fotograferingsavgift

digitala bilder

presentkort

1500 SEK

annat..

fotoböcker

förstoringar

Min filosofi

Jag vill skapa bilder för en livstid. Jag vill att ni ska känna år efter år att ni blir lika glada och känslosamma varje gång ni ser era bilder. Jag brukar säga att jag egentligen inte fotar människor, utan jag fotar känslor mellan människor. Det är en stor skillnad.

Jag vill att man ska få en drömsk känsla, ett glädjeskutt i hjärtat. Ni ska se att det är NI.

När jag var liten så var jag en väldig sucker för sagor och historier, och kan lätt förtrollas än idag. Jag vill att det ska kännas som en historia jag berättar om er. Känslan av att ni får vara ute i naturen på en vacker plats tillsammans. Kanske gosar ni bara på en filt, kramas och gosar eller plockar blåbär. Huvudsaken är att ni gör något och är tillsammans.

Jag är inte intresserad av perfektion. Ert galleri kommer vara en blandning av bilder på miljön, detaljbilder på exempelvis händer, en bild på er nära och väldigt väldigt långt ifrån. Det kan vara gosiga varma kramar, gapskratt, lortiga sommarfötter och kalla vinternäsor. Jag vill att det ska kännas innerligt, äkta, varmt och familjärt blandat med vår vackra natur.

Jag vill berätta en historia där alla bilder tillhör varandra, inte 5 uppradade bilder där ni ler vänligen men bestämt in i kameran med en pinne i röven.

Tillsammans. Ok?

VÄDER, LJUS & PLATSER

DÅLIGT HUMÖR?

VI SNORAR, VAD GÖR VI?

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

HUR TIDIGT SKA VI BOKA?

NÄR PÅ ÅRET SKA MAN BOKA?