rebecca

 
48396355_1783407438432226_5967467521438121984_n.jpg
 
 

VEM STÅR bakom KAMERAN?

Jag är specialiserad på bröllop, men älskar att fota barn och gravida.

Man kan säga att jag fotar magi. Och jagar det perfekta ljuset. Jag är en passionerad, fnissig och dedikerad människa som tycker att bada är det bästa som finns och blir lyckligast i världen av glittriga saker. Och chips.

 
 
 

 queen of winter weddings

en av icehotels utvalda bröllopsfotografer.

icehotelbanner.jpg
 
 

jag

 
 

är högpresterande och perfektionist. -
är galet tävlingsinriktad. -
har jobbat på KICKS och lovar att hålla smink och hår i schack på dig. -
är snorkass på att dansa (alltså RIKTIGT kass). -
är högkänslig och är grym på detaljer. -
sjunger skithögt i bilen vart jag än ska. -
tycker att livets dryck är coca-cola. -

- är en utav Icehotels utvalda bröllopsfotografer.
- älskarrrr powernaps.
- har fotat 60+ bröllop (!!!)
- älskar tv-spel, kombon marioparty + vin är en favorit.
- har varit tillsammans med min karl i 10 år, vi träffades på msn efter att jag la till ‘‘den snyggaste killen i skolkatalogen’’. True story.
- föll som en fura för greys anatomy och har nog sett den 10 gånger om. helt seriöst!

 

 
 

rebecca

heter jag. Jag är 26 år och bor tillsammans med min sambo Joel längst upp i Sverige, i Kiruna! Jag är en känslostormande, glad, kreativ norrlänning som mer än gärna reser för kärlek, runt hela Sverige!

På min fritid hänger jag mer än gärna på H&M Home, långa strandpromenader (skoja, finns definitivt ingen strand här, det är oftast skitkallt och jag är inget stort fan av att gå för den delen heller, jag bor mest i soffan framför en grym serie), pillar med smink och tja, jobbar. För jag har faktiskt ett så pass roligt jobb att jag spenderar större delen av dygnet åt det.

 

Mycket av min kärlek och inspiration till mitt jobb kommer från den fantastiska karln jag har vid min sida. För jag tror att om ni ska gifta er, då känner ni likadant som jag gör när min sambo pussar mig i pannan, ger mig hårbottensmassage eller går och hämtar saker till mig när jag redan bäddat ner mig i sängen (typ släcker lampan trots att jag är närmast). Den där virvlande, pirrande kärleken där hela hjärtat är fyllt till bredden.

Därför älskar jag mitt jobb.
Jag älskar att dokumentera den där virvlande kärleken, gapskratten, glädjetårarna, föreviga kärlekshistorier som inte är som någon annans, för det är er kärlekshistoria. Er familj, er blivande familj, era barn. Hur klyschigt det än låter. Så välj mig när ni ska föreviga det viktigaste ni har, jag älskar varenda sekund och det kommer ni se på era bilder sedan.

 
 

rebbanju.jpg
 

 

JAG ÄR DEN envisaste JAG VET


 
17358575_10212581476516268_4138650341435172689_o.jpg
 

Hela mitt liv har jag drömt om att bli fotograf. Hela mitt liv har jag även hört att man aldrig kan bli fotograf, att man aldrig kommer lyckas i en liten stad. En ung tjej i en mansdominerad GRUVstad dessutom. Ni hör ju själva hur det låter. Jag blev i princip hånskrattad åt.

Som tur är jag den mest envisa personen jag känner.
Och idag sitter jag med eget företag. Jag är SÅ glad för det!

I flera, flera år har jag kämpat för att folk i Kiruna och framförallt Norrbotten ska inse värdet av att ha med sig en fotograf under hela deras bröllopsdag. Ändrat synen på Kirunas bröllopsmarknad. Som ung tjej bland en massa manliga fotografer som fotar med en mörk stil har det varit helt annat än lätt att dels bli accepterad, men främst att bli tagen på allvar. 2017 blev jag en utav Icehotels utvalda bröllopsfotografer. Det GÅR om man vill vänner om du har drivet och är villig att kämpa. Girl power people.