3Z4A8265svartvit.jpg
 
 

REBECCA

Greys anatomy älskare och äter gärna chips till lunch.

 

HEJ!

Vad roligt att du är här för att lära känna mig lite bättre! Jag heter, som du säkert redan vet, Rebecca. Rebecca Sofia Lundh om man ska vara exakt. Jag är född 1993, är uppvuxen och boende i gruvstaden Kiruna, högst uppe i Sverige! 

Det jag oftast får höra om mig själv är att jag har en stor personlighet, att jag är driven, glad och sprudlande. Jag är en sån person som skrattbölar till Ellen Degeneres och har planerat mitt framtida bröllop sen jag var typ 4. 

 

JAG ÄR EN HÖGKÄNSLIG PERSON

...och så älskar jag chips
 

Jag är en högkänslig person (hsp), och är grymt duktig på att känna av stämningar och se dom här små, små detaljerna och ögonblicken som ni andra kanske inte tänker på. Det är min absoluta superkraft som fotograf och en stor anledning till varför jag är som skräddarsydd för bröllop. Jag är väldigt uppmärksam på detaljer och njuter av doften av sommarregn, ljuset från midnattssolen och stannar ofta upp för att bara känna efter och njuta. 

Jag är ett superfan av powernaps och blir lika glad varje gång någon ger mig chips. Hade jag fått, hade jag ätit chips till frukost, lunch, middag. Men, som vuxen människa måste man ha en varierad kost har jag hört. Om jag får välja hur en perfekt myskväll ser ut, så väljer jag en kväll med chips, vin och tv-spel över ALLT annat (eller ja, om nån bjuder med mig på Disneyland så tar jag väl hellre det). 

 

OM MIN BÄSTIS FÅR BESKRIVA MIG

"Hon får djupa och filosofiska funderingar under sena nätter, särskilt om saker som ödet osv. Hon blir ledsen/förbannad när hon har lågt blodsocker. Och hon gör vad som helst för att vinna i tv-spel, är inte rädd för att kasta vänner under bussen så att säga." 

Jag är inte helt säker på att det sista är det bästa sättet att marknadsföra mig som person. Men, det är ju ärligt iallafall. Det är fan inte kul att förlora i Mario Kart, så den bjuder jag på. Haha. 

 

VISSTE NI ATT

- Jag är en av dom utvalda bröllopsfotograferna på Icehotel i Jukkasjärvi
- Jag är en riktig hemmaråtta och jag älskar att stryka omkring hemma i pyjamas.
- Jag sitter i en jury som bedömer bröllopsfotografer från hela Sverige.
- Jag och min pojkvän/sambo träffades 2008 (på msn), när vi var 15 år. <3
- Når alldeles strax 50-strecket för hur många bröllop jag har fotat?
- Jag har 10 kusiner och är väldigt van vid barn av alla åldrar.

 

Om ni klurar på något annat, tveka inte att höra av dig!

/ Rebecca