studentbal

2019

3Z4A2621.jpg
 
 

äntligen

 

dags för en helt magisk kväll. och månad. och vecka. och dag. det är inte småpotatis att ta studenten, det är det första klivet in i vuxenlivet och ett avslut på ett oerhört stort kapitel i livet. självklart ska du ju föreviga det. vi börjar med studentbalen.

 
 
 

information
OCH BOKNING: 


 
 

TIDEN

hur länge håller vi på?

Samtliga tider är 30 minuter långa och den kan delas med endast dig, eller med ett par till. Eller varför inte kompisgänget? Vill man inte ha så avancerade porträtt med mycket variation hinner man med mycket på 30 minuter. Där får ni välja helt själva.
Dock är det av största vikt att ni kommer i tid. Nästa par kommer endast 15 minuter efter er.TILLGÄNGLIGA TIDER

swooosh, och så var dom slut. typ.Här är dom tiderna som finns tillgängliga på studentbalen (fet text betyder att dom fortfarande är tillgängliga):
13:00, 13:45, 14:30, 15:30, 16:15, 17:00, 17:45
för midnattsolsljus: 23:00, 00:00.

DIN INVESTERING

och vad som ingår.


I balpaketet så ingår 30 minuters fotografering på en plats som funkar för väder, vind och beroende på hur mycket löv som slagit ut. Information om exakt plats kommer meddelas dagarna innan balen men kommer vara inom Kiruna C. 10 högupplösta bilder ingår. Din totala summa för din balinvestering är 5000 kronor (vilket inte alls blir mycket om ni är flera som delar). Det är en superlyxig investering som varar livet ut <3


HUR BOKAR JAG?

formulär, bokningsavgift och hela faderullan.Här brukar det gå väldigt fort från att sidan släpps till att tiderna tar slut. Så var snabb! Fyll i formuläret så utförligt som möjligt. Jag kommer svara så fort jag bara kan om du har fått en tid eller inte, har du fått en tid kommer jag skicka en bokningsavgift på 800 kronor för att garantera din plats. Tänk på att bokningen är bindande och kan du inte ta din tid måste du hitta någon som vill ta över den.

 
 
 

bokningsformulär:

Namn *
Namn