Jag har alltid varit en känslomänniska. Tar in känslor till höger och vänster, vrider, vänder och studerar. Analyserar och visualiserar. Jag kan ha tusen bollar i luften samtidigt och det är inte alls ovanligt att jag börjar laga matlådor 01:00 på natten. En normal dygnsrytm är något jag aldrig haft. Det är HUNDRA procent min största tillgång och helvete samtidigt.

Att vara kreativ däremot, är något jag alltid har varit. Om jag inte jobbar och pysslar på med foto, håller jag på med inredning, gör hemsidor, designar eller helt enkelt jobbar med händerna. Jag är 100% en praktisk människa och har alltid varit. Om vi säger såhär -  matten i skolan var inte en favorit.Kiruna är vart jag är född och vart jag bor. Som en kontrast till ett väldigt mansdominerat, grått gruvsamhälle beslutade jag mig för att starta fotoföretag med inriktning bröllop och porträtt. Jag brukar emellanåt kalla mig själv för Di Leva. För det är lite så mitt jobb känns - att springa omkring i blommiga maxiklänningar och dokumentera kärlek. Det är för bra för att vara sant.

Min favoritdel under bröllop är att mingla med era nära och kära, höra dom berätta om er som brudpar och få skoja med din gamla farfar. Jag tycker om människor och att fånga känslor hos människor. Att komma nära först är en nyckel för att få förtroendet att fånga känslorna. 

om mig

Rebecca

DET ÄR JAG SOM ÄR

BRÖLLOPSFOTOGRAF & PORTRÄTTFOTOGRAF I HELA SVERIGE

Känslomänniska ut i fingerspetsarna

Mitt jobb som Di Leva

Bröllop på ett slott? Island? Dolomiterna!!!

04 DRÖMBRÖLLOP?

UNHEALTHY - Anne-Marie & Shania Twain

03 VILKEN LÅT GÅR PÅ REPEAT JUST NU?

Nybastad kropp mot tunga täcken från 70-talet och manglade lakan.

02 BÄSTA KÄNSLAN?

Men kära gode gud - LOKA CITRON

01 VAD KAN JAG INTE LEVA UTAN?

FUN FACTS

Årets Unga Företagare i Kiruna 2023 av Företagarna 

Officiell bröllopsfotograf hos ICEHOTEL 

En fullsmockad bröllopsguide på hela 88 sidor med tips, tricks och pepp inför ert bröllop! 

Kommer i december!

INGÅR EN BRÖLLOPSGUIDE

NÄR DU BOKAR MIG

Norrsken, krispig snö, frisk luft och hundspannsturer. 
Hur kan man säga nej?

VINTERBRÖLLOP