PORTRÄTT

2019/2020

3Z4A5215.jpg
 
 

hej mina

SMÅ HJÄRTEGRYN


 Hej vänner! Livet är fullt av äventyr och det finns massor av magi vi kan föreviga.
För varför skulle du inte föreviga var du är just nu? Livet swishar fruktansvärt fort förbi.

SÅ. Vilken jäkla tur att du hittade hit! Då tar vi tag i saken och fixar en fotografering.
Läs igenom allt på denna sidan och fyll i formuläret så är vi en bit på vägen.
Så hörs vi sen? Okej? Jag ser fram emot ditt mail!

 
 
 

fotografering HOS MIG

I FEM STEG


 
 

1.

Är min fotostil vad du har tänkt dig? Yassss, vad kul! Glöm inte att kika igenom all information som finns här på sidan innan du bokar.

Vill du boka din tid hos mig fyller du i formuläret längst ner på den här sidan. Jag ser fram emot att höra av dig!

2.

Efter att du fyllt i formuläret återkommer jag inom 7 arbetsdagar om lediga tider.

När vi bokat in din tid kommer jag skicka fakturan för fotograferingskostnaden till dig. Det är en garanti för din fototid och denna betalas inte tillbaka.

3.

Någon dag innan fotograferingen bestämmer vi var vi ses.

Jag väljer mina platser med stor omsorg för att få det bästa ljuset, och just häruppe kan miljöerna snabbt ändras, så vi hörs dagarna innan om exakt plats.

4.

Fotograferingsdag!
Vi ses på platsen vi gemensamt bestämt och röjer järnet i 30-40 minuter.

Inom 7 arbetsdagar får du en länk till ditt personliga urvalsgalleri. Här får du sedan välja bilderna du vill köpa.

5.

När du valt bilderna klart meddelar du mig att du är färdig, och då skickar jag ut den slutliga fakturan som är på 10 dagar.

När den är betald kommer din nedladdningslänk med dina valda bilder.

Superenkelt!

 
 
 

 
såhär jobbar jag

 

 

DOKUMENTÄRT

kom som ni är, jag sköter resten.

En fotografering med mig är inte uppställd. Alls. Jag kommer fotografera er som ni är, med små justeringar såklart. Jag kommer prata, skämta, fråga frågor och göra allt i min makt för att fotograferingen ska bli så avslappnad som möjligt. För min del behöver inte alla kolla in i kameran, flyger håret lite för ansiktet är det helt okej och blir man akut puss-sugen så är det mer än välkommet.


Ni kommer få kramas och vara med varandra. Alltså ingen hets med att kolla in i kameran, eller tvinga barnen till att sitta still om dom inte vill det. Mitt jobb är att fånga personligheten oavsett vad för person jag fotar. Är det exempelvis ett spralligt barn, kommer jag springa efter för att få med allt bus. Vill ni ha uppställda bilder löser vi såklart det, men säg till isåfall, för det är inte så jag jobbar i första hand.

 

LJUST, MJUKT,

krispigt, blått, kreativt.

Om ni letar efter en fotograf som jobbar med blixt, med enbart klassiska poser och utsnitt har ni hittat helt fel person. Jag letar efter det krispiga dagsljuset, jobbar mycket med pasteller, motljuset, blått och försöker alltid hitta det där magiska ljuset i allt jag gör - det som nu på senare tid har blivit min signaturbildstil. Man ser direkt när bilderna är mina.

Jag jobbar mycket med känslan i bilderna. Med mycket glädje. Jag skiter hederligt i alla fotoregler som finns och går helt på känslan. Jag varierar såklart klassiska poser, med gosiga poser, detaljbilder och vybilder. Allt för att få så varierade bilder som möjligt.

 
 
 

PAKET SOM PASSAR ALLA

gravidporträtt, 1-årsporträtt eller studentporträtt.

Ja, precis som det låter passar mina paketpriser alla sorters fotografering!
Så oavsett om du ska fota bilder till studenten med dina kompisar, om det är familjebilder eller cv-bilder passar mina porträttpriser alla sorters fotograferingar.

Skulle det vara så att ni behöver mer tid, till exempel om ni vill ha dopbilder+ porträtt i samma veva, lägger ni bara till mer tid för endast 500 SEK per påbörjad halvtimme till.

Skulle ni ha något spännande på gång, som typ en fest eller liknande så hör av er så kan vi prata mer! Det går alltid att lösa!

 

PRESENTKORT?

kanske världens bästa present.

Vill du köpa presentkort hos mig till någon du tycker om? Jag tycker det låter som en amazing idé! Det är ju faktiskt ett minne du ger bort, som varar föralltid och i flera generationer.
Du får välja helt själv vilket belopp du vill ha presentkortet på. Den som sedan får presentkortet får välja själv vad hen vill handla för beloppet. Helt perfekt!

Kontakta mig här i formuläret längst ner så fixar jag det!

 
 
 

prislista

OCH FÖR ALLA SORTERS FOTOGRAFERINGAR

 

 

startkostnad


1500 sek

För 30-40 minuters fotografering.

digitala filer

fria att framkalla fritt.

Paket på 5 stycken: 2300 SEK
Paket på 10 stycken: 3300 SEK

Alla bilder från galleriet, inklusive USB-minne
och lyxigt paket på posten: 6500 SEK.

förstoringar

på helmatt fine art papper.

30x40: 600 SEK
40x50: 750 SEK
50x70: 900 SEK
 

 
 


VANLIGA frågor


 

VAR SKA VI VARA?

för jo - platsen spelar stor roll.

Jag får ofta höra att mitt ljus är magiskt i mina bilder. Jag kan säga på en gång att det inte är en slump. Inför varje fotografering letar jag noggrant efter platser som funkar efter årstid och vad jag ska fotografera. Ljuset måste ligga perfekt! Därför kommer jag, inför er fotografering hitta en magisk plats just för er.

Skulle vädret inte vara på vår sida under fotograferingsdagen och vi ska fotografera utomhus så bokar jag gärna om kostnadsfritt. Eftersom att ljuset är direkt avgörande i mina bilder brukar jag nästan alltid boka om ifall vädret skulle vara jättetråkigt.

 

HUR TIDIGT INNAN BEHÖVER VI BOKA EN TID?

ett år? ett halvår? två dagar innan?

Jag rekommenderar att boka din tid så fort du vet att du vill fotas! Men absolut senast en månad innan.
Under 2020 kommer mitt fokus i första hand vara på bröllop och kommer därför ta begränsat med vanliga fotograferingar. Har du ruggig tur kan jag ha en tid imorgon om du får feeling, men jag lovar ingenting.

 

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

så länge ni inte kommer i boratdräkt är jag relativt nöjd, men det finns några saker ni kan tänka på.

Jag brukar rekommendera att försöka hålla sig borta från färger som är skrikiga eller svarta, just för att sättet jag fotar på gör att färgerna kan se lite tokiga ut. Jag brukar också rekommendera att undvika stormönstrat, just för att fokus lätt tas bort från er då. 

Är ni flera stycken som ska fotograferas är det fint om ni försöker färgmatcha. Det blir lite behagligare för ögat att titta på bilden, och det syns att ni passar ihop. Bilderna blir bättre helt enkelt.

På vintern när det är kallt funkar det jättebra att ha flera lager underställ och exempelvis en stickad tröja på. Det blir jättefint!

 

NÄSORNA RINNER, VAD GÖR VI?

eller vid tillfällen av brutet ben eller plötslig fläskläpp.

Vaknar ni på fotograferingsdagen satförkylda eller magsjuka bokar vi såklart om tiden. Fotograferingskostnaden ni betalt in är innestående i 60 dagar så vi har gott om tid att hitta en ny tid åt er.

 
 

 

är det dags att BOKA?


 

Vilken magiskt bra idé!
Fyll i det här formuläret så lovar jag att återkomma inom 7 arbetsdagar.

Försök att fylla i formuläret så utförligt som ni bara kan, för att jag ska kunna planera fotograferingen så bra som möjligt behöver jag all info jag kan få.

Namn: *
Namn: