bröllop

2019/2020

3Z4A08211.jpg
 
 
 

STORT grattis!


 

Söker ni efter en passionerad, tålmodig, kreativ, social bröllopsfotograf som hanterar varendaste bridezilla som finns, varendaste Uncle-Bob (ni kan fråga om det när vi hörs sen), temperaturer från -30 till +30, mörka miljöer, fruktansvärt ljusa miljöer, vilda barn och smink som runnit - DÅ har ni kommit till rätt person!

På den här sidan hittar du saker som kan vara bra att veta, priser, fantastiska bilder och slutligen - längst ner, ett bröllopsformulär där du kan skicka en förfrågan att boka mig som er bröllopsfotograf!

 
 

 

 

OM: rebecca

 

 
rebeccalundh-bröllopsfotograf-kiruna.jpg

Hej på er! Rebecca heter jag. Jag är 26 år och bor tillsammans med min sambo Joel längst upp i Sverige, i Kiruna! Jag är en känslostormande, glad, kreativ norrlänning som mer än gärna reser för kärlek, runt hela Sverige!

På min fritid hänger jag mer än gärna på H&M Home, långa strandpromenader (skoja, finns definitivt ingen strand här, det är oftast skitkallt och jag är inget stort fan av att gå för den delen heller, jag bor mest i soffan framför en grym serie), pillar med smink och tja, jobbar. För jag har faktiskt ett så pass roligt jobb att jag spenderar större delen av dygnet åt det.
rebeccalundh-bröllopsfotograf-kiruna

Mycket av min kärlek till bröllop kommer från den fantastiska karln jag har vid min sida. För jag tror att om ni ska gifta er, då känner ni likadant som jag gör när min sambo pussar mig i pannan, ger mig hårbottensmassage eller går och hämtar saker till mig när jag redan bäddat ner mig i sängen (typ släcker lampan trots att jag är närmast). Den där virvlande, pirrande kärleken där hela hjärtat är fyllt till bredden.

Därför älskar jag bröllop.
Jag älskar att dokumentera den där virvlande kärleken, gapskratten, glädjetårarna, föreviga kärlekshistorier som inte är som någon annans, för det är er kärlekshistoria. Hur klyschigt det än låter. Så välj mig förfan. Mer pepp människa på bröllop hittar ni mest troligt inte.

rebeccalundh-bröllopsfotograf-norrbotten.jpg

PICK ME

CHOOSE ME

love me.

 

(ja, jag gillar Greys.)

 
 
 
 
 

såhär JOBBAR JAG: 

 

 

DOKUMENTÄRT

med en liten knuff i rätt riktning.

Vad jag menar med dokumentärt är att jag fotograferar ert bröllop som det är. Jag kommer inte styra det som händer runt omkring er utan jag kommer fånga ögonblicken, omgivningarna och vädret precis som det är. Som en fluga på väggen. Jag fotar detaljer, gäster, omgivningar, allt för att väva ihop er kärlekshistoria i sin helhet.

Vid porträtten kommer jag givetvis guida er och välja dom bästa platserna för er, berätta var och hur ni ska stå. Men var inte orolig, jag lovar att ni kommer få skratta, pussas och det kommer kännas hur naturligt som helst.STADSHUSET ELLER UTOMHUSVIGSEL

Jag har olika paket som passar alla sorters bröllop.


Ska du gifta dig ute i nån by, bara ni två? Eller ska ni ha ett stordådigt bröllop på ICEHOTEL? Oavsett vad - jag vill hänga på! Jag tror variation är det bästa, oavsett plats älskar jag att föreviga kärlekshistorier av alla slag. Gamla som unga, stora eller små, i Malmö eller Riksgränsen.

LJUST, MJUKT

och krispigt.

Om ni letar efter en fotograf som jobbar med blixt, med enbart klassiska poser och utsnitt har ni hittat helt fel person. Jag letar efter det krispiga dagsljuset, jobbar mycket med pasteller, motljuset, blått och försöker alltid hitta det där magiska ljuset i allt jag gör - det som nu på senare tid har blivit min signaturbildstil. Man ser direkt när bilderna är mina.

Jag jobbar mycket med känslan i bilderna. Med mycket glädje. Jag skiter hederligt i alla fotoregler som finns och går helt på känslan. Jag varierar såklart klassiska poser, med gosiga poser, detaljbilder och vybilder. Allt för att få så varierade bilder som möjligt.

MED HELA MIN SJÄL

och mest troligt lite till.


Jag är en hopplös romantiker. Och en fantastiskt känslosam person. Så är det bara. Vilket bara är till min fördel när jag fotograferar bröllop. Så jag kommer gå in med hela min själ när jag förevigar er dag. För jag ÄLSKAR verkligen det jag gör. Jag ser det som det finaste jag som fotograf kan få - förtroendet att få fotografera någons bröllop.

Med över 60 fotograferade bröllop och som en av ICEHOTELs 2 utvalda bröllopsfotografer lovar jag att jag har stenkoll på läget.

 
 
 
 

HÄR ÄR MINA

bröllopspaket

 

 

TIMMAR

FYRA

16500:-

TIMMAR

SJU

26000:-

 

TIMMAR

TIO

30000:-

 
 

INGÅR I

alla PAKET:


 
 

PLANERINGSMÖTE

fika, skype eller det som passar er bäst.


Innan ert bröllop vill jag såklart träffa er så vi lär känna varandra bättre inför er dag. Antingen möts vi och fikar, eller så kör vi ett klassiskt telefonmöte. Oavsett ingår ett möte för att grundligt gå igenom er dag på detaljnivå och lära känna varandra lite bättre så vi är bekväma med varandra inför er stora dag.

ALLA UTVALDA BILDER

Ni ska inte behöva välja bort magi.


För mig är det en självklarhet att alla era bilder ska ingå. Ni ska inte behöva sitta och välja bland bilderna efteråt. Därför ingår alla utvalda bilder i högupplöst format. Jag levererar ungefär 50 bilder/timme.

Min leveranstid för digitala bilder är 6-8 veckor beroende på om det är högsäsong eller inte. Bilderna levereras till en början via ett webbgalleri ni kan dela med släkt och vänner.

 
 

RESEERSÄTTNING

Ingår inom Sverige.

Yassss. I alla mina paket ingår resersättningen! Det vill säga, gifter ni er utanför Kiruna, behöver ni inte betala extra!
Så gifter ni er någonstans mellan Riksgränsen och Malmö, och vill att jag ska komma och fota, så gör jag det utan extra kostnad!

 
 

DETTA KAN VARA

BRA ATT VETA:


 
 

TIDEN

Jag hänger på i sammanhängande timmar.

Alla timmarna är sammanhängande timmar. Alltså inget avbrott.
Skulle ni vilja lägga till fler timmar utöver ert paket går det givetvis bra! En extra timma kostar 2500SEK.BACKUP

Ifall att det som inte får hända, händer.Jag ser alltid till att fotografera på dubbla minneskort, och har alltid med mig en extrakamera ifall något oförutsett kan hända. För det kan det, och oftare än man tror.

För mig är det jätteviktigt med just den försäkringen, för en bröllopsdag kan man inte göra om.

BOKNINGSAVGIFT

För att garantera ert datum.

För att garantera ert datum kommer jag, vid bokning fakturera er 20% av beloppet på ert bröllopspaket. Fakturan är på 10 dagar och ska vara betald absolut senast 4 veckor innan bröllopsdagen.

Bokningsavgiften betalas inte tillbaka.


VID PUBLICERING

Om ni vill dela er kärlekshistoria.

Ni får givetvis dela era bilder med nära och kära, tänk dock på att alltid ange mig som fotograf och att aldrig göra om bilderna på något sätt. Bilderna får inte heller säljas till tredje part.

Webbgalleriet som ni får bilderna i till en början är perfekt för att dela med släkt och vänner.

 
 (COMING SOON)

utvalda

KÄRLEKSHISTORIER


HO0A2666.jpg

ANNA och STELLAN

 
3Z4A3352.jpg

GRETA och RAIMOND

 

 
3Z4A3172.jpg
 
 

BRÖLLOPSFORMULÄR

Yassss. Det är dags alltså nu? Ni anar inte hur glad jag kommer bli när det här mailet dimper ner.
Mest troligt kommer jag göra en riktig happydance och så lovar jag att svara inom 7 arbetsdagar (men först kommer jag göra en happydance).


Försök att vara så detaljerad som möjligt när du fyller i det här formuläret.
För att skapa dom allra bästa förutsättningarna för ert bröllop behöver jag all information jag kan få!


Namn på dig *
Namn på dig
Namn på partner
Namn på partner