bröllop

2020/2021

3Z4A0705.jpg

 

 

VI SKIPPAR lull-lullet

OCH GÅR RAKT PÅ SAK.


Så. Ni är här för att ni ska gifta er. Och ni letar efter en fotograf som inte bara ska fota er dag, utan också förgylla den. Vid det här laget så behöver jag nog inte argumentera VARFÖR ni ska ha en fotograf och varför ni ska välja er fotograf med omsorg. Jag tror att ni inte hade varit här annars. Så vi skippar det. Däremot har jag gjort en lista på varför ni ska välja MIG.

 
 

1.

Bortsett från att jag har en väldigt ljuvlig personlighet och allt det där så är jag väldigt duktig på att få folk i min omgivning att slappna av. Och det kan ju vara skönt att ha någon runt sig på sin bröllopsdag (som är nog nervös och pirrig som den är) som har sitt shit together.
Sen är jag ju norrlänning, vi är ganska gulliga faktiskt.

3.

Jag är i allra högsta grad mutbar. Ger ni mig vin eller chips eller kanske choklad eller kanske allihopa samtidigt så åker jag varsomhelst närsomhelst. Det enda kravet jag har är att jag inte ska behöva bestiga berg eller köra bil i centrala stockholm men i övrigt går det mesta bra

2.

Ska vi skryta lite så är jag en av Icehotels 2 officiella bröllopsfotografer. Ni vet. Det världskända hotellet byggt av is? Med dricksglas gjorda av is? DÄR fotar jag bröllop. Utan täckisar. Fryser inte ens. DET är imponerande om något.

4.

Jag har jobbat på dagis. På ICA och på KICKS.
Det vill säga. Jag hanterar barn (fulla vuxna på bröllop) väldigt bra. Jag har världens bästa handels-leende (lovar att visa det när vi ses), jag skivar skinka som en gud och byter pantlådor som blixten McQueen. OCH sist men inte minst. Jag kan smink. Så om det är fransar som lossnat, om du behöver en ny hudvårdsrutin, en sjukt romantisk parfym eller behöver någon som har koll på att du inte är glansig under dagen - I’m your person.

 
 
 

Vad mer kan man ens önska av en person liksom?

 

 

 
3Z4A0851.jpg
 
 

OM: rebecca

 

 
rebeccalundh-bröllopsfotograf-kiruna.jpg
 

Hej på er kompisar! Välkomna hit. Min vilda gissning att du antingen är här för att du är nyfiken eller för att du ska gifta dig. HUR SPÄNNANDE är inte det?

Här tänkte jag ta tillfället i akt och fånga upp dig för att berätta lite mer om mig.

Så. Jag heter Rebecca, är 26 år gammal och bor i Kiruna. Gruvstaden. Framtidsstaden. Staden som ska flyttas. Ni fattar. Det är även här jag är uppväxt.

Jag och min gruvkarl har varit tillsammans sedan vi var 15 år och gängar stadigt än (väntar fortfarande på en ring på fingret men norrlänningar är ju inte ett snabbt folk direkt, så det kommer väl nångång innan 40 förhoppningsvis, hehe).

Jag har än så länge inga barn, men gillar katter. Äter chips. Gillar vin. Tycker ansiktsmasker är det bästa som finns. Och samlar tydligen på spetsiga ballerinaskor (märkte jag när jag rensade garderoben). Har jobbat på KICKS.rebeccalundh-bröllopsfotograf-kiruna
 

Jag älskar inredning och ganska precis allt som är glittrigt. Är löjligt förtjust i ögonskuggor och tycker att Sandra Lindahl är det bästa som har hänt Youtube.

Jag hade ju kunnat skriva en fruktansvärt cheesy beskrivning här om mig, men jag tror inte det är det ni vill höra. Jag tror att ni vill höra att jag är en av två utvalda fotografer på ICEHOTEL och att jag just nu jobbar heltid som fotograf. I lilla Kiruna där alla sa att det a l d r i g skulle gå. Men som det ser ut nu går det. Raka vägen mot mina drömmar. Är man en fruktansvärt tjurig tornedaling så går det mesta.

Jag tror också att ni vill höra att jag är rolig, avslappnad och ofta får höra att det är roligt att bli fotograferad av mig. Tillochmed karlarna häruppe säger det, och det säger en hel del kan jag säga.

Undrar vad mer ni kan tänkas veta? Om inte annat så hänger jag många många timmar varje dag på instagram. Kika in och säg hej så kan vi prata mer där!rebeccalundh-bröllopsfotograf-norrbotten.jpg

några snabba:

Namn: Rebecca Sofia Lundh (men på passet står det utan H på slutet, någon i min släkt fick en snilleblixt och tyckte att ett H på slutet kunde vara lite snyggt. Så det hänger kvar).
Ålder: Fyller 27 den 13:e januari.
Drömresemål: USA. Vart som helst där. Jag vill gå på Walmart och Disney.
Favoritchips: Västkust nätchips.

Dricker helst: Coca cola, livets dryck!
Fun facts: Fryser typ alltid inomhus men aldrig utomhus. Äger inga täckisar, men bor ovanför polcirkeln.

 
 
 
 
 

såhär JOBBAR JAG: 

 

 

DOKUMENTÄRT

med en liten knuff i rätt riktning.

Vad jag menar med dokumentärt är att jag fotograferar ert bröllop som det är. Jag kommer inte styra det som händer runt omkring er utan jag kommer fånga ögonblicken, omgivningarna och vädret precis som det är. Som en fluga på väggen. Jag fotar detaljer, gäster, omgivningar, allt för att väva ihop er kärlekshistoria i sin helhet.


För att få de allra bästa förutsättningarna kommer jag såklart guida er till exempelvis bra ljus under förberedelserna, porträttplatser och visa var och hur ni ska stå. Men var inte orolig, jag lovar att ni kommer få skratta, pussas och det kommer kännas hur naturligt som helst oavsett om ni är kameravana eller inte. Jag lägger mig inte i jättemycket, magin är er och det är den jag vill fånga.
STADSHUSET ELLER UTOMHUSVIGSEL

Jag har olika paket som passar alla sorters bröllop.


Ska du gifta dig ute i nån by, bara ni två? Eller ska ni ha ett stordådigt bröllop på ICEHOTEL? Oavsett vad - jag vill hänga på! Jag tror variation är det bästa, oavsett plats älskar jag att föreviga kärlekshistorier av alla slag. Gamla som unga, stora eller små, i Malmö eller Riksgränsen. Jag har fotat bröllop på Irland, på Kebnekaises sydtopp och mitt ute i skogen. Jag älskar variationen.

 

LJUST, MJUKT

och krispigt.

Jag är allt annat än en traditionell klassisk fotograf. Jag jobbar inte med traditionella utsnitt eller desto mer klassiska poser. I mitt jobb letar jag efter det krispiga dagsljuset, känslor, motljus och kämpar som ett djur att hitta det magiska ljuset i alla miljöer. Jag letar fotoplatser i timtal och ljuset är det viktigaste i mitt jobb. Det måste vara rätt! Ljuset. Ah ni fattar. LJUSET.


Jag vill att mina bilder ska kännas stilrena, känslosamma, krispiga och helt och hållet ljuvliga.
Mitt jobb är att fånga er och fånga så som ni är som personer.

Jag fotar som det är, med en romantisk touch. Dock varierar jag såklart bilderna och ni kan räkna med en ordentlig bildbomb med gosiga poser, detaljbilder och vybilder. För att få så varierade bilder som möjligt.
För att ni ska minnas ALLT.
MED HELA MIN SJÄL

och mest troligt lite till.

En sak ska ni veta om mig, jag gör ingenting halvdant. Jag är en hopplös romantiker och en väldigt känslosam person. Och jag kommer gå in med hela min själ när jag fotar ert bröllop, jag kommer mingla med era gäster för att få dom bekväma framför kameran och jag kommer ge ALLT, 110% och mest troligt lite till. Jag älskar det jag gör med hela mitt hjärta. Det finaste jag kan få som fotograf är förtroendet att få fotografera någons bröllop och det tar jag på största allvar.

Med över 70 bröllop i bagaget och som en av ICEHOTELs 2 utvalda bröllopsfotografer lovar jag att jag har stenkoll på läget och ser till att allt går som en dans.

 
 
 
 

LÅT MIG PRESENTERA:

mina bröllopspaket

 

 

TIMMAR

FEM

19000:-

TIMMAR

ÅTTA

28000:-

 

TIMMAR

ELVA

34000:-

 

FÖR DIG SOM BARA VILL HA DET BÄSTA:

HELA DAGEN

Jag är med er, så länge ni vill. Men som mest 15 timmar. Sen behöver vi sova.
Men vi kan kalla detta all inclusivetjänsten. Extra allt. Av allt.


Album. Champagne. Glitter. Rökbomber.
En till fotograf för att få med ALLT från alla vinklar.
Vart än i världen du är. Så kommer vi dit.
Sjukaste. Jävla. Paketet.

60000:-


 

INGÅR I

alla PAKET:


 
 

PLANERINGSMÖTE

fika, skype eller det som passar er bäst.


Innan ert bröllop vill jag såklart träffa er så vi lär känna varandra bättre inför er dag. Antingen möts vi och fikar, eller så kör vi ett klassiskt telefonmöte. Oavsett ingår ett möte för att grundligt gå igenom er dag på detaljnivå och lära känna varandra lite bättre så vi är bekväma med varandra inför er stora dag. Och så är det gott med fika ju.

För mig är det jätteviktigt att vi får prata och lära känna varandra, dels för att ni ska känna att jag är en person ni litar på under dagen och för att jag ska veta på vilket sätt jag kan få er att slappna av bäst.

 

ALLA UTVALDA BILDER

Ni ska inte behöva välja bort magi.


För mig är det en självklarhet att alla era bilder ska ingå. Ni ska inte behöva sitta och välja bland bilderna efteråt. Därför ingår alla utvalda bilder i högupplöst format. Jag levererar ungefär 50 bilder/timme.

Min leveranstid för digitala bilder är 6-8 veckor beroende på om det är högsäsong eller inte. Bilderna levereras till en början via ett webbgalleri ni kan dela med släkt och vänner. Dock lovar jag att ni kommer få en tjuvkik på bilderna inom 7 dagar från bröllopsdagen.

 
 

RESEERSÄTTNING

Ingår inom Sverige.

Yassss. I alla mina paket ingår resersättningen! Det vill säga, gifter ni er utanför Kiruna, behöver ni inte betala extra! Så gifter ni er någonstans mellan Riksgränsen och Malmö, och vill att jag ska komma och fota, så gör jag det utan extra kostnad (och i megapaketet åker jag jorden runt för er)!

 

STÖD, PEPP OCH VÄGLEDNING

jag finns där innan, under och efter.


Jag har varit med i några år nu. Och jag har koll på saker. Självklart får ni vända er till mig för att bolla idéer eller för tips på leverantörer till ert bröllop! Jag lovar att finnas till hands innan, under och efter bröllopet och finns där all the way.

Mitt stora intresse utanför foto är ju faktiskt bröllop, jag har koll på vad som funkar bra och mindre bra, var man kan beställa gudomliga ringaskar, kuvert i ljuvliga färger och är mer än gärna med er på vägen och hjälper till.

 
 

MAGISKA JÄVLA BILDER

men det kanske ni förstått vid det här laget?

Såhär är det. Jag förstår att alla inte är bekväma framför kameran. Jag är verkligen inte det. MEN! Det jag vill att ni ska veta är att jag jobbar stenhårt med att ni ska få vara med varandra och det kommer inte vara obehagligt, snarare roligt! Jag lämnar ingenting åt slumpen och kommer leta efter den perfekta platsen som passar er allra bäst. Halva mitt jobb går ut på att leta fotoplatser. Det ska bli perfekt.
Jag lovar att ni kommer få bilder att se tillbaka på i generationer och som ni känner er vackra på.

 

NATUR, MAGI, SKÖNHET OCH ROMANTIK

en kombo då såklart

Det ingår. Magi. Fullständig magi. Jag vill kombinera naturen i mycket av vad jag gör. Ingenting är så fint som en lummig skog, blommiga buskar eller klassiskt vackra bilder. Så oavsett paket, oavsett var ni är, oavsett vilket väder skapar vi magi.

 
 
 

DETTA KAN VARA

BRA ATT VETA:


 
 

TIDEN

Jag hänger på i sammanhängande timmar.

Alla timmarna är sammanhängande timmar. Alltså inget avbrott.
Skulle ni vilja lägga till fler timmar utöver ert paket går det givetvis bra! En extra timma kostar 2500SEK.BACKUP

Ifall att det som inte får hända, händer.Jag ser alltid till att fotografera på dubbla minneskort, och har alltid med mig en extrakamera ifall något oförutsett kan hända. För det kan det, och oftare än man tror.Jag lämnar inget åt slumpen.

För mig är det jätteviktigt med just den försäkringen, för en bröllopsdag kan man inte göra om.

 

BETALNING & BOKNINGSAVGIFT

För att garantera ert datum.

För att garantera ert datum kommer jag, vid bokning fakturera er 20% av beloppet på ert bröllopspaket. Fakturan är på 10 dagar och ska vara betald absolut senast 4 veckor innan bröllopsdagen.

Bokningsavgiften betalas inte tillbaka.

Dagarna efter ert bröllop kommer slutfakturan för bröllopet, den fakturan ligger på 30 dagar.


VID PUBLICERING

Om ni vill dela er kärlekshistoria.

Ni får givetvis dela era bilder med nära och kära, tänk dock på att alltid ange mig som fotograf och att aldrig göra om bilderna på något sätt. Bilderna får inte heller säljas till tredje part.

Webbgalleriet som ni får bilderna i till en början är perfekt för att dela med släkt och vänner.

 
 


utvalda

KÄRLEKSHISTORIER


HO0A2666.jpg

ANNA och STELLAN

 
3Z4A3352.jpg

GRETA och RAIMOND

TOWE och ANTON

 

 
 

tidslinje FÖR BRÖLLOP

I SEX STEG


 
 

1.

PRE-BOKNING

Läs igenom all info! Efter det, fyll i formuläret på denna sidan! Fyll i det så detaljerat som möjligt. Jag återkommer inom 7 arbetsdagar.

2.

BOKNINGSDAGS

Då är det dags att betala bokningsavgiften på 20% av ert valda paket, när den är betald är ert datum bokat hos mig!

3.

MÖTE

Någon månad innan hörs vi för att ha bröllopsmöte! Antingen på något fik, via skype eller telefon.

Vi kollar igenom alla detaljer och körschemat.

4.

BRÖLLOPSDAG!

Vi kör bara kör. Jag fotar allt och lite till och ni har en magisk dag.

5.

TJUVKIK & FAKTURA

Inom 7 dagar från er bröllopsdag lovar jag en tjuvkik från ert bröllop, så ni kan hålla er fram tills slutlig leverans. I samband med det skickar jag ut slutfakturan för bröllopet.

6.

BILDLEVERANS

Beroende på högsäsong eller ej kommer era bilder inom 6-8 veckor efter bröllopsdagen. Bilderna levereras högupplöst via ett webbgalleri.

 
 
 
 

BRÖLLOPSFORMULÄR

Yassss. Det är dags alltså nu? Ni anar inte hur glad jag kommer bli när det här mailet dimper ner.
Mest troligt kommer jag göra en riktig happydance och så lovar jag att svara inom 7 arbetsdagar (men först kommer jag göra en happydance).


Försök att vara så detaljerad som möjligt när du fyller i det här formuläret.
För att skapa dom allra bästa förutsättningarna för ert bröllop behöver jag all information jag kan få!


Namn på dig *
Namn på dig
Namn på partner
Namn på partner

 

 

 

 
3Z4A7869.jpg