Jag tycker de allra finaste bilderna sker när jag inte lägger mig i. Jag vill fotografera dokumentära och spontana ögonblick och vill inte tvinga någon att kolla in i kameran. Jag älskar blandningen av bilder som är lite suddiga, i rörelse och bilder på sura barn. Jag blandar klassiska porträtt med detaljer och ger därför er en historia och inte bara EN perfekt bild. 

Min approach till porträttfotografering är att jag inte vill ändra och styra desto mer under en fotografering, men samtidigt ser jag alltid till att ljussättningen, miljö och poser dokumenteras på det bästa och mest smickrande sättet som är möjligt

Mina bilder upplevs bäst i ett album tillsammans för att fånga helheten. 

att föreviga det finaste man har

the experience

Officiell bröllopsfotograf

Nominerad 2020, 2021 & 2022

Serien "Bröllopsfotograferna"

HEJ! DET ÄR JAG SOM ÄR

REBECCA

Jag är en sån person som hänger upp mig på en rätt och kan äta det 6 veckor i sträck, som lätt kan sitta uppe i timmar och försöka hitta rätt sorts blå nyans och som gärna skapar med händerna oavsett om det är med mat, inredning eller genom att renovera.

Porträttfotograf med min bas i kiruna, men som reser världen runt för kärlek

I samband med bokning får du hem en porträttguide. Vi kikar även på porträttplatser, kikar på inspiration och planerar vår fotografering för att matcha er vision.

Planering och val av plats

tre

För att boka er tid hos mig skickar jag ut en bokningsfaktura, den garanterar er tid och när den betalats är er tid bokad. Den återbetalas ej.

Betala fotograferingsavgiften

två

Det allra första steget är att titta igenom hemsidan. Förhoppningsvis känner ni att vi är en perfect match! Är vi det - fyll i formuläret längst ner på sidan för att boka din tid. 

ett

FOTOGRAFERING HOS MIG I 6 STEG:

fyra

Fotografering

Vi fotograferar i upp till 60 minuter Beroende på känsla kan det ta 15 minuter eller 60 minuter. Allt handlar om önskemål!

fem

Urvalsgalleri 

Inom 14 arbetsdagar får du ditt urvalsgalleri på mailen och där får du välja vilka bilder du vill köpa till. Du har 7 dagar på dig att välja bilder. 

När du valt digitala bilder skickar jag ut en faktura till dig, När den är betald skickas en maillänk till dig med bilderna.

sex

Personlig shop & backup

Inne i ditt galleri finns en personlig webshop där du kan beställa allt ifrån fotoböcker, förstoringar och diverse tryckprodukter! Dessa åker direkt hem till dig och du betalar direkt i shopen. 

Galleriet ligger uppe i minst 2 år. 

Fyll i formuläret 

Featured lovestories

Familjen Näslund

Familjen Henriksson

Sanne Brännström (Warginna)

LÄS OM DET HÄR

LÄS OM DET HÄR

LÄS OM DET HÄR

Fjällvyer + höstluft + plocka blåbär. En perfekt ekvation för en gosig familjefotografering och blåbärsblåa kläder.

En ljuvlig familjefotografering i Kiruna i ett hav av hundkäx och fantastiskt ljus.

Är man skogens Dolly Parton så känns det inte mer än givet att hon ska ha en gravidfotografering i skog och fjäll? Se hur fransar och hattar möter Kirunas fjäll.

fotograferingsavgift.

bildpaket.

Upp till 60 minuters fotografering under en vardag. Tillägg på 500 om helgdag önskas.

Denna betalas i samband med bokning och garanterar er tid hos mig. När ni får se bilderna i ert webbgalleri väljer ni hur många bilder ni vill köpa till. 

produkter.

1500 sek

5 högupplösta bilder: 3500 SEK
10 högupplösta bilder:  4500 SEK

Samtliga bilder ur galleriet inklusive en fine art fotobok och en 30x40 förstoring: 8500 SEK

I ert webbgalleri finns även en helt personlig shop där ni kan beställa allt ifrån fotoböcker, förstoringar, tackkort eller kalendrar.

Ni beställer och betalar direkt i galleriet och utan mellanhänder åker produkterna direkt hem till dig!

min prislista för alla sorters fotograferingar:

FREDDY WEDDINGS,
BRÖLLOPSKOORDINATOR

”De är VIKTIGT att ett brudpar känner sig bekväma och kan slappna av med sin fotograf.
 
En fotograf behöver också kunna ta lead, koordinera brudpar och brudfölje på ett tydligt men omhändertagande sätt. Rebecca är helt klart bäst på de.

  Att hänga med Rebecca en dag kommer kännas som om att de är en av era bästa vänner som fotar. Avslappnat, tryggt och väldigt kul.  Rebecca jobbar året runt och är expert på vinterbröllop.

Hon ser de stora i de lilla och är ett sant proffs.”

”Jag trodde inte att en fotografering kunde vara en sådan upplevelse, och aldrig någonsin att jag skulle kunna känna mig så bekväm och vacker framför en kamera som Rebecca fick mig att känna.

Hennes lugn och entusiasm gjorde att jag glömde bort att jag stod framför en kamera, jag kunde bara slappna av och njuta av stunden. Rebeccas känsla och förmåga att locka fram det finaste ur människor, och binda ihop det med färg, ljus och naturen, det är unikt, och blir lika magiskt resultat oavsett plats, årstid och väder.”

hanna & MARCUS, 2017

"VÅRT BÄSTA VAL TILL VÅRT BRÖLLOP VAR ATT VI BOKADE REBECCA"

love letters

Frågor & svar 

Vad gör vi om det regnar?

Don't you worry!  Jag erbjuder fri ombokning ifall himlen öppnar sig eller om det är väldigt mulet utomhus. 

Var ska vi vara?

Någonstans utomhus! Beroende på väder, vind och säsong väljer jag stor plats med omsorg. När det kommer till platser lämnar jag ingenting åt slumpen.

Har ni en speciell vision med er fotografering så löser vi såklart det, men ger ni mig fria händer vill jag allra helst bestämma exakt plats samma dag för att vara helt säker på hur platsen ser ut dagen till ära. Häruppe ändrar sig naturen från dag till dag, så för att vara säker att platsen är perfekt återkommer jag helst samma dag.

Vi är obekväma framför kameran?

Jag förstår helt! Dom allra flesta ÄR obekväma framför kameran till en början. Det är helt normalt.

Mitt mål med vår fotografering är att ni ska ha en rolig och mysig stund, och de flesta glömmer eller blir väldigt bekväma efter en stund. Men det är helt okej att man känner sig nervös och lite obekväm.

Vad ska vi ha på oss?

Det ni är bekväma i! 
I samband med bokning får ni en porträttguide där jag ger tips och tricks på vad ni kan tänka på när ni väljer kläder inför er fotografering för att matcha naturen, er heminredning och er vision!

Fotar du bara i Kiruna?

Nej! Beroende på vart jag befinner mig i landet har jag ibland möjlighet att ta fotograferingar söderut.

Men! Kan man tänka sig att betala reseersättning tar jag 50kr/milen utanför Kiruna C ifall ni vill att jag ska komma till er!

Om någon av oss blir sjuka?

Då bokar vi om! Jag erbjuder alltid fri ombokning.

Vad räknas in i "porträtt"?

Allt ifrån gravidfotografering, familjefotografering, 1-års fotograferingar, student, förlovning. 

Hur tidigt bör vi boka?

Beroende på säsong 1-2 månader innan. För sommarsäsongen när semestrar och sommarbröllopssäsongen drar igång rekommenderar jag er att boka så tidigt som möjligt. Allra helst 3-4 månader innan.

under alla årstider

jAG FOTOGRAFERAR 

Det är alltid svårt att beskriva hur man ser på världen. För det är lite så jag ser min bildstil. Mina bilder, mina färger, mina vinklar är en reflektion på hur jag ser på världen. 

För att inte snurra in sig alldeles för långt in skulle jag vilja beskriva min bildstil som kornig film möter mjuka pasteller och färg. Jag avskyr gult och älskar att behålla det gröna och blå. Jag är snarare mot de kalla färgerna än mot dom varma. Jag gillar simpla bakgrunder utan störande detaljer men dras inte för att få lite suddiga, oskarpa bilder som komplement till det mer klassiska. En kreativ blandning, helt enkelt. 

vad kan ni förvänta er?

BORTSETT FRÅN BILDER

Många har en dålig eller obekväm erfarenhet av att gå till en fotograf. ''Titta in i kameran'', ''Luta huvudet såhär'', ''Le''. Det är långt ifrån så jag jobbar. 

Jag kommer givetvis ge er direktiv, men försöker att inte lägga mig i alltför mycket. Jag vill fota er kemi ni har emellan er och det är inget som jag kan fuska fram. Jag vill att ni ska få vara med varandra och så fångar jag er däremellan. Är det så att inte alla kollar in i kameran samtidigt är det inte hela världen, känslan är absolut högst prioriterad. Ni får kramas, gå hand i hand och bara vara med varandra och så löser sig resten sen.

Under en fotografering blir många föräldrar stressade över att barnen inte gör som man önskar. Det GÖR inget. Därför har vi en hel timme. Första delen av tiden spenderar jag på att bara få barnens tillit. Där emellan snorbubblor, tantrums och matpauser FINNS drömbilderna även fast ni kanske inte ser dom. 

om min bildstil

VAD JAG KAN SÄGA

Jag tycker naturen är fantastisk. Alla årstider har sitt eget ljus, sina egna färger och sin egna känsla. Variationen är enorm och bakgrunder varierar bara från dag till dag. Från lummiga skogar, till storslagna vyer, till blomsterängar och höstens färgade löv. Det finns oändligt med inspiration och variation att hämta från naturen och därför är det min absoluta favoritbackdrop. Det finns inget som slår att förena människa och naturen i bilder. Känslan är slående.

Jag fotar inte i studio eller inomhus om jag absolut inte måste, utan lägger stor omsorg och kärlek på att välja platser som passar för just er fotografering. 

Så på frågan om jag fotar när det är -20? Ja. Det är då det är som krispigast och absolut vackrast. Såklart anpassar vi oss efter er! Alla är olika och fungerar olika, men huvudsyftet är att vi jobbar tillsammans med naturen.

Boka din tid här

Ditt namn:

Din e-mail:

Det här skulle jag vilja ha fotograferat:

Det här är min vision:

Önskemål på tid:

Såhär hittade ni mig:

Just nu upplever jag problem med att mina mail hamnar i skräpkorgen hos vissa. Har du inte fått svar inom 7 dagar, kika så inte mailen hamnat i skräpkorgen. 

Ditt telefonnummer: (du får sms när du fått svar på formuläret!)

skicka

Jag återkommer till dig inom 7 arbetsdagar.

Tack