small, intimate, big, extraordinary weddings

simply beautiful,

Min approach till varje bröllop är helt unikt och mitt fokus är att fånga klassiska bröllopsbilder tillsammans med ärliga, dokumentära och känslosamma ögonblick som händer under dagen. Jag älskar att blanda bilder på barn som sover under bord tillsammans med skönheten i ett klassiskt porträtt och detaljer som ger en röd linje genom hela dagen.

Utan att styra och ställa fotograferar jag bröllop som de är, men samtidigt ser jag alltid till att ljussättningen, miljöerna och poserna dokumenteras på bästa och på det mest smickrande sättet som är möjligt. 

MIN APPROACH TILL BRÖLLOP

the experience

Officiell bröllopsfotograf

Nominerad 21, 22, 23 & 2024

Serien "Bröllopsfotograferna"

MEET THE PHOTOGRAPHER

REBECCA

Jag är en sån person som hänger upp mig på en maträtt och kan äta det 6 veckor i sträck, som lätt kan sitta uppe i timmar och försöka hitta rätt sorts blå nyans och som gärna skapar med händerna oavsett om det är med mat, inredning eller genom att renovera.

bröllopsfotograf med min bas i Kiruna, men som reser världen runt för kärlek

Beroende på när ni börjar få ihop bröllopet lite mer har vi bröllopsmöte. Här går vi igenom dagen och alla timmar jag fotar er. Kanske ses vi för en fika, eller så pratar vi på facetime. Men givetvis finns jag med i hela processen om ni behöver stöd eller pepp!

tre

Det andra steget är att jag skickar ut en bokningsfaktura åt er, den är på 25% av det totala beloppet av ert paket. I samband med detta skickar jag även ut ett bröllopsavtal. När det är påskrivet och fakturan betald är ert datum bokat.

två

Det allra första steget är att titta igenom hemsidan. Förhoppningsvis känner ni att vi är en perfect match! Är vi det - fyll i bröllopsformuläret så noggrant som ni kan.

ett

hur det går till:

fyra

Den stora, efterlängtade dagen är här! Jag går all in, kör 110% och vi har en fantastisk dag.

fem

Dagarna efter ert bröllop skickar jag en tjuvkik på 10-15 bilder. I samband med det skickar jag ut slutfakturan till er som ska vara betald inom 10 dagar.

sex

6 till 8 veckor efter er stora dag är det dags för den stora leveransen! I galleriet ni får har ni även möjlighet att köpa fotoprodukter i er personliga shop! 

ÄR VI EN PERFECT MATCH?

AVTAL OCH DEPOSITION

BRÖLLOPSMÖTE

TJUVKIK OCH SLUTBETALNING

STOR LEVERANS

BRÖLLOPSDAGEN

Ska ni gifta er utomlands, ha ett microbröllop eller gifta er uppe till fjälls?
Gå in på länken här nedan istället!

destination weddings

när ni väljer bröllopsfotograf

vad som kan vara bra att tänka på

Det är alltid svårt att beskriva hur man ser på världen. För det är lite så jag ser min bildstil. Mina bilder, mina färger, mina vinklar är en reflektion på hur jag ser på världen. 

För att inte snurra in sig alldeles för långt in skulle jag vilja beskriva min bildstil som kornig film möter mjuka pasteller och färg. Jag avskyr gult och älskar att behålla det gröna och blå. Jag är snarare mot de kalla färgerna än mot dom varma. Jag gillar simpla bakgrunder utan störande detaljer men dras inte för att få lite suddiga, oskarpa bilder som komplement till det mer klassiska. En kreativ blandning, helt enkelt. 

Min dröm är att det ska kännas lite som en film. Med känslor exakt överallt. 

vad kan ni förvänta er?

BORTSETT FRÅN BILDER,

Jag har fotograferat över 200 bröllop. Vinterbröllop, sommarbröllop, italienska bröllop, elopements på fjälltoppar, samiska bröllop och nästan allt däremellan. Vad som aldrig har förändrats genom alla dessa år och bröllop är min dedikation till bröllopen. Att fotografera är långt ifrån bara ett jobb för mig utan en passion som kommer helt från hjärtat. 

Ifall ni bokar mig som fotograf kan jag lova att jag är er bästa cheerleader som mer än gärna bollar ideér och finns med helt ifrån start! Jag är som en gäst med en kamera som gärna minglar och gör era gäster bekväma. 

om min bildstil

VAD JAG KAN SÄGA

Utgå ifrån era vänner. Vad för sorts personer gillar ni att ha omkring er? På er bröllopsdag ska ni kunna slappna av och njuta av dagen, och ha en fotograf med er som ni kan slappna av med och som ni litar på.

Bortsett från att personkemin är oerhört viktig ska ni ju såklart kika på bildstil. Kan ni se er själva i bilderna? Är det detta ni drömmer om? Ni ska bli alldeles varma i kroppen! 

Jag hoppas att ni som läser detta gillar att skratta, att ni inte tvekar på att ha lite hår i ögonen när vinden tar tag i det och lita på mina emellanåt tokiga ideér. Jag hoppas att ni önskar att fånga allt det där mitt emellan och att ni vågar visa era känslor precis som ni känner dom. För det är det jag vill föreviga! Jag hoppas att ni vill ha en fotograf som kommer er nära, som mer än gärna minglar med farmor och som gillar detaljer i det allra minsta.


Vill du se mer?

Klicka in i någon av gallerierna här nedan!

Bröllop

Icehotel

Elopements

fyra.

tolv.

åtta.

Kan endast bokas vardagar. För helger 3 månader innan datum.
- Fyra timmars sammanhängande fotografering
- Samtliga utvalda bilder
- Personligt utvalda fotoplatser
- Reseersättning inom Kiruna Kommun

Personlig webshop och galleri att  dela med släkt och familj.

- Åtta timmars sammanhängande fotografering
- Samtliga utvalda bilder
- Personligt utvalda fotoplatser
-  Reseersättning inom Sverige

- 20 utvalda printar i 10x15 i en fin box
- Personlig webshop och galleri att 
dela med släkt och familj.

- Tolv timmars sammanhängande fotografering
- Samtliga utvalda bilder
- Personligt utvalda fotoplatser
- Reseersättning inom Sverige

- Bokningspaket
- 20 utvalda printar i 10x15 i en fin box
- Personlig webshop och galleri att 
dela med släkt och familj.

22000 sek

35000 sek

42000 sek

Hittar du inte vad du söker? Jag kan självklart sy ihop skräddarsydda paket och lösningar åt er. 

Mina bröllopspaket

vanliga frågor

Vad gör vi om det regnar?

Regn är fantastiskt fint på bild, min rekommendation är att vi tar med oss transparenta paraplyer och kör ändå, men vi ser alltid till att ha en plan b ifall himlen öppnar sig helt.

När är det bäst att fota porträtten?

Solen står som allra högst mellan 10-14, för finast ljus brukar det vara bäst efter vigseln. Sen tycker jag definitivt att vi ska välja till 10-15 minuter under golden hour på kvällen!

Vi vill boka! Hur går vi tillväga?

Gud vad roligt! Ingen är gladare än jag över det! Då går ni längst ner på sidan och fyller i mitt bokningsformulär!

När får vi bilderna ?

Ni får en tjuvkik på 10-15 bilder veckan efter ert bröllop, oftast redan dagen efter! För fullt galleri är det ungefär 2 månaders leveranstid. För fotoböcker och fysiska produkter är tillverkningstid av böckerna 30 arbetsdagar.

Hur tidigt behöver vi boka dig?

Minst ett år innan, men de allra vanligaste bröllopsdatumen är de som går åt först. Jag brukar rekommendera att man skickar en förfrågan så fort man valt datum.

Vi hittar inget paket som passar oss?

Inga problem! Skicka iväg ett mail till mig om vad ni önskar så kan jag specialanpassa ett för just er.

Jobbar du i hela sverige?

Ja! Jag reser mer än gärna. I det största bröllopspaketet ingår reseersättningen så ni behöver inte tänka på att betala resa eller boende - det är inkluderat! 

En fullsmockad bröllopsguide på hela 88 sidor med tips, tricks och pepp inför ert bröllop! 

Kommer i december!

INGÅR EN BRÖLLOPSGUIDE

NÄR DU BOKAR MIG

skicka

Har ni något annat att berätta?

Det här är viktigt för oss:

Det här vill vi berätta om oss:

Det här vill vi berätta om vårt bröllop:

Därför vill ni ha med mig:

Såhär hittade vi dig:

Vi heter såhär på instagram:

Önskemål om bröllopspaket:

På den här platsen:

Vi gifter oss detta datum:

Telefonnummer:

Din e-mail:

Din partners namn:

Ditt namn:

BOKNINGSFORMULÄR

Just nu upplever jag problem med att mina mail hamnar i skräpkorgen hos vissa. Har du inte fått svar inom 7 dagar, kika så inte mailen hamnat i skräpkorgen. 

Tack!

Jag återkommer inom 7 arbetsdagar